Najwyższej jakości mięsa tylko w Jatka Buchery

Art. Sponsorowany

Szukasz najwyższej jakości mięsiw? Marzy ci się przyrządzenie amerykańskiego steka, ale w lokalnych sklepach nie ma odpowiednich produktów? A może potrzebujesz drobiu z chowu ekologicznego lub mięsa z królika? Jeśli tak to koniecznie sprawdź ofertę jedynego w okolicy sklepu rzemieślniczego Jatka Butchery.

Wiele osób przykłada coraz większą wagę do jakości spożywanych przez siebie produktów. Stąd rosnąca popularność mniejszych lokalnych sklepów oferujących warzywa i owoce z ekologicznych upraw. Problem pojawia się jednak, gdy zaczynamy szukać wysokiej jakości mięsa ze sprawdzonych hodowli.

Na mapie Pruszkowa i okolic nie brakuje sklepów mięsnych. Kłopot jednak w tym, że większość z nich zaopatruje się w produkty w tych samych miejscach. Oferta sklepów mięsnych oraz jakość sprzedawanych tam produktów jest więc zbliżona. Gdy szukamy wołowiny z najwyższej półki czy jagnięciny pojawia się problem. Podobnie jest z kurczakiem z chowu ekologicznego czy mięsem królika, które wskazane jest np. dla małych dzieci. Na szczęście w Pruszkowie jest jedno takie miejsce gdzie znajdziecie wyselekcjonowane mięso najwyższej jakości z sprawdzonych hodowli. Mowa oczywiście o Jatka Buchery.

Jatka Butchery to miejsce tworzone z pasją przez Jakuba i Józefa, których śmiało można uznać za mistrzów rozbierania i porcjowania mięsa. Obaj mają wieloletnie doświadczenie, które zdobywali w najlepszych rzeźników i kucharzy, zarówno w kraju, jak i zagranicą. Jakub i Józef to również pasjonaci misji slow food, czyli celebrowania i promowania naturalnej żywności oraz nieprzetworzonych produktów, wytwarzanych w tradycyjny sposób. Swoją wiedzą chętnie dzielą się ze swoimi klientami podczas zakupów! Możecie liczyć na wsparcie nie tylko przy wyborze mięsa. Od Jakuba i Józefa dostaniecie porady dotyczące przyrządzania wyśmienitych potrwa oraz sztuki przyrządzania m.in. najlepszych steków.

Jakie mięsa znajdziecie w ofercie Jatka Buchery? W sklepie dostępne jest mięso wołowe najlepszych ras m.in. Angus i Herefordy, steki wołowe z ras mięsnych zarówno z Polski, Argentyny, a nawet Australii, wieprzowinę, drób zagrodowy i króliki, jagnięcinę. Dla Jatka Buchery nie ma zamówień niemożliwych do zrealizowania! Józef i Jakub z Jatka Buchery znajdą dla Was również drób ekologiczny oraz baraninę. Te musicie jednak wcześniej zamówić. Znajdziecie tu również steki sezonowane na sucho i mokro. A jeśli planujecie większą imprezę, jak rodzinne świąteczne spotkanie czy wesele to i tu możecie liczyć na Jatka Butchery. Większe zamówienia to dla nich nie problem!

 

Jatka Butchery
Drzymały 1
Pruszków

Godziny otwarcia:
Pon.-pt.:11.00 – 19.00
Sob.: 9.00 – 14.00

Tel: 518 816 314
Mail: pruszkow@jatkabutchery.pl
FB: Jatka Butchery Pruszków

Byłeś świadkiem wypadku? Stoisz w gigantycznym korku? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie? Poinformuj o tym innych mieszkańców Pruszkowa, Grodziska i okolic. Przesyłaj zdjęcia i informacje do redakcji WPR24.pl na adres e-mail: kontakt@wpr24.pl lub SMS i MMS pod nr tel. 600 924 925.